Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


DIRA 2013 - 4. diplomska radionica...

Diplomska radionica Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija (DIRA ZESOI) je godišnji skup koji okuplja diplomande, nastavnike te Gospodarski savjet ZESOI-ja kojeg čine iskusni profesionalci, direktori, članovi uprava, voditelji razvoja i inženjeri iz istaknutih poduzeća koja zapošljavaju inženjere FER-a. Svrha radionice je dati studentima priliku za prezentaciju rezultata svojih diplomskih radova, te omogućiti interakciju s istaknutim gospodarstvenicima. Ovogodišnja radionica, DIRA 2013, održat će se 11. srpnja 2013. godine na FER-u.
Za sudjelovanje na radionici s prezentacijom diplomskog rada mogu se do 28. lipnja 2013. prijaviti studenti koji završavaju diplomski rad u ljetnom semestru ak. god. 2012./2013. i mentor im je nastavnik sa ZESOI-ja. Svi ostali zainteresirani studenti koji neće prezentirati radove su dobrodošli na radionicu, ali se ne trebaju prijavljivati. Sudjelovanje na radionici je besplatno. Za vrijeme radionice članovi Gospodarskog savjeta ZESOI-ja će dodijeliti Nagradu za najbolji diplomski rad ZESOI-ja u ak. god. 2012./2013. koja se sastoji od pisanog priznanja i od vrijedne nagrade sponzora radionice.
Svi ostali autori prihvaćenih radova koji su sudjelovali u prezentaciji postera dobit će pisano Priznanje za istaknuti diplomski rad na ZESOI-ju u ak. god. 2012./2013. Na kraju radionice bit će održana svečana dodjela priznanja i domjenak uz druženje sudionika.

Više o radionici pročitajte na DIRA 2013. Ugođaj s prošlogodišnje radionice možete pogledati u ovoj galeriji.

Autor: Darko Vasić
Popis obavijesti