Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


Održan Simpozij Industrijske...

Simpozij Industrijske elektronike (SINE), tradicionalni događaj u organizaciji Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija (ZESOI), održan je u petak, 18. ožujka 2016. godine u hotelu Panorama Zagreb. Simpozij se, s kraćim prekidima, održava od 1982. godine, kada je diplomirala druga generacija studenata smjera Industrijska elektronika, kojem je matični zavod tada bio Zavod za elektronička mjerenja i sisteme.

Kao i svake godine, Simpozij je okupio sadašnje i bivše studente, profesore, te članova Gospodarskog savjeta Zavoda. Simpozij je otvorio predstojnik Zavoda prof. dr. sc. Mario Cifrek, a okupljenima se obratio i član Uprave FER-a, prodekan za organizaciju i poslovanje izv. prof. dr. sc. Mario Vražić.

U službenom dijelu programa predstojnik Zavoda je podijelio zahvale ovogodišnjim partnerima te dodijelio jubilarne povelje bivšim studentima koji su diplomirali 2006., 1991. i 1986. godine.

U zabavnom dijelu programa već tradicionalno je nastupio ženski vokalni sastav „Rezonanca“ kojeg čine sadašnje i bivše studentice FER-a. Prof. dr. sc. Davor Petrinović sa suprugom Davorkom je i ove godine izveo plesnu točku. Po prvi put gost simpozija bio je alumni FER-a Zlatan Zuhrić Zuhra koji je prisutne zabavio prigodnim skečom. Na samom kraju održala se nagradna igra koja je imala za cilj povezati sadašnje i bivše studente Zavoda.

Više informacija o ovogodišnjem Simpoziju možete naći na službenim stranicama SINE 2016, a u nastavku možete vidjeti nekoliko fotografija.

Član Uprave FER-a prodekan za organizaciju i poslovanje izv. prof. dr. sc. Mario Vražić pozdravlja skup

 

Nastup ženskog vokalnog sastava „Rezonanca“

 

Plesna točka bračnog para Petrinović

 

Zlatan Zuhrić Zuhra

 

Popunjena dvorana hotela Panorama Zagreb

 

Organizacijski odbor SINE 2016. S lijeva na desno: Bernarda Bušić, Jasmina Zorko, Mirna Mihaljević, Ivan Franjić, Matea Mihalj, Ivan Kesedžić, Matea Jaklić, Ivana Čuljak, Dajana Bralić, Dragutin Oreški, prof. dr. sc. Mario Cifrek i s druge strane foto-aparata dr. sc. Ana Sović Kržić.

Autor: Mario Cifrek
Popis obavijesti