11. Diplomska radionica ZESOI-ja: DIRA 2020.

DIRA 2020. je završena. Hvala svim studentima, mentorima i sponzorima. Čestitamo svim pobjednicima! Popis sudionika, nagrađenih radova te sve postere možete pogledati na stranici DIRA 2020.

O radionici

Diplomska radionica ZESOI-ja (DIRA) je godišnji skup koji okuplja diplomande, nastavnike te Gospodarski savjet ZESOI-ja koji čine iskusni profesionalci, direktori, članovi uprava, voditelji razvoja i inženjeri iz istaknutih poduzeća koja zapošljavaju inženjere FER-a.
Svrha radionice je dati studentima priliku za prezentaciju rezultata svojih diplomskih radova, te omogućiti interakciju s istaknutim gospodarstvenicima.

Prijava za sudjelovanje

Za sudjelovanje na radionici s prezentacijom rada mogu se prijaviti studenti koji završavaju diplomski rad u ljetnom semestru ak. god. 2019./2020. i mentor im je nastavnik sa ZESOI-ja. Svi ostali zainteresirani studenti koji neće prezentirati radove su dobrodošli na radionicu, ali se ne trebaju prijavljivati. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Upute za autore

Za prijavu autor diplomskog rada treba do dolje navedenog roka elektroničkom poštom poslati doc. dr. sc. Željki Lučev Vasić i doc. dr. sc. Krešimiru Križanoviću (mail) naslov i sažetak diplomskog rada. Od prijavljenih diplomskih radova programski odbor radionice će odabrati radove za prezentaciju. Autori prihvaćenih radova dužni su pripremiti poster i video prezentaciju. Prijavom na radionicu autori pristaju na javnu objavu njihovog rada na ovim stranicama i na YouTube video kanalu radionice. Predložak za poster dostupan je u repozitoriju na dnu stranice. Ispis postera bit će napravljen na trošak i u organizaciji ZESOI-ja.

Upute za izradu postera

Autori odabranih radova trebaju izraditi postere koje će prezentirati tijekom radionice. Za izradu postera potrebno je koristiti PowerPoint predložak koji se nalazi u repozitoriju. Poster mora biti veličine 70 cm x 100 cm i autori ga moraju predati u PDF formatu kako bi izbjegli eventualne probleme kod printanja postera. Osim predloška, autorima bi mogle koristiti i okvirne upute za izradu postera koje se nalaze ovdje i ovdje.

Priznanja i nagrade

Članovi Gospodarskog savjeta ZESOI-ja će dodijeliti Nagradu za najbolje predstavljeni diplomski rad na ZESOI-ju u ak. god. 2019./2020. koja se sastoji od pisanog priznanja i od vrijedne nagrade.
Svi ostali autori prihvaćenih radova koji su sudjelovali u prezentaciji postera dobit će pisano Priznanje za sudjelovanje na diplomskoj radionici ZESOI-ja DIRA 2020.

Rokovi

Rok za prijavu i slanje naslova i sažetka diplomskih radova: 28. lipnja 2020. do 23:59 sati.
Obavijest studentima o prihvaćanju rada za DIRA-u: 2. srpnja 2020.
Rok za predaju video prezentacije i postera u elektroničkom obliku: 8. srpnja 2020. do 23:59 sati.
Datum proglašenja nagrađenih radova: 17. srpnja 2020.

Partneri

DIRA 2020 se održava u partnerstvu s poduzećima: Ericsson Nikola Tesla, ByteLab, Udruga inovatora Hrvatske, Xylon.

    


Repozitorij