Posjet međunarodnom sajmu Electronica 2010 u Münchenu

Posjeta stručnom sajmu Electronica u Münchenu

Jedan od najvećih elektroničkih stručnih sajmova u svijetu, sajam Electronica u Münchenu, održava se ove godine od 9-12. studenog 2010. Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija (ZESOI) organizira posjetu ovom sajmu za zainteresirane studente diplomskog studija kojima su mentori nastavnici sa ZESOI.

U suradnji s našim sponzorima poduzećima Altpro d.o.o. i Telegra d.d. osigurali smo studentima vrlo pristupačnu cijenu ovog stručnog izleta. Zahvaljujemo našim sponzorima!

Plan posjete

  • Polazak iz Zagreba je 9. studenog 2010. godine u kasnim večernjim satima.
  • Dolazak u München je u jutarnjim satima 10. studenog.
  • Posjeta sajmu Electronica je od 9-18 sati.
  • Polazak iz Münchena je u kasnim večernjim satima.
  • Dolazak u Zagreb je u jutarnjim satima 11. studenog.

Prijave za sudjelovanje

Studenti diplomskog studija kojima su mentori nastavnici sa ZESOI trebaju se prijaviti tajnici ZESOI, gđi. Jasmini Zorko, najkasnije do 15. listopada 2010. godine. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 100 kn, koje je potrebno uplatiti kod gđe. Zorko. Kotizacija uključuje autobusni prijevoz Zagreb-München-Zagreb i jednodnevnu ulaznicu za sajam Electronica. Broj sudionika je ograničen (max. 40) pa će se rezervacije prihvaćati po redoslijedu dolaska. 

Za sve dodatne informacije obratite se koordinatoru ZESOI programa stručnih izleta, doc.dr.sc. Marku Subašiću.

Zahvala sponzorima

U suradnji s našim sponzorima poduzećima Altpro d.o.o. i Telegra d.d. osigurali smo studentima vrlo pristupačnu cijenu ovog stručnog izleta. Altpro d.o.o. je sponzorirao prijevoz, a Telegra d.o.o. dio troška ulaznice. Zahvaljujemo našim sponzorima!

 

Nakon izleta

Sajam je posjetilo 38 studenata u srijedu 10 studenog, a nakon kraja radnog vremena sajma, ostalo je i malo vremena za razgledavanje grada. Sve u svemu, izlet je bio uspješan i njime je otvoren niz takvih izleta koje će organizirati ZESOI.