Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


DIRA 2022 - 13. Diplomska radionica...

Na 13. Diplomskoj radionici ZESOI-ja DIRA 2022, koja se održava od 8. do 13. srpnja 2022., predstavlja se 11 reprezentativnih diplomskih radova pod mentorstvom profesora sa ZESOI-ja. Studenti su radove predstavili kroz 3-minutne prezentacije dostupne na YouTube kanalu radionice i postere dostupne u repozitoriju na poveznici te izložene u auli Fakulteta, u prolazu između zgrada A i B. Tri najbolje predstavljena diplomska rada prema izboru članova Gospodarskog savjeta će dobiti nagrade industrijskih partnera.

Dodjela nagrada i priznanja studentima, uz kratke prezentacije tri najbolja studentska rada te dva govornika iz Gospodarskog savjeta održat će se u srijedu 13. srpnja 2022. u 11 sati u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Događaj će se snimati i uživo prenositi na YouTube kanalu DIRA ZESOI.

Pozivamo sve zainteresirane, a posebno studente preddiplomskog i diplomskog studija, da posjete radionicu i upoznaju se s nastavnicima i projektima koji se odvijaju na Zavodu za elektroničke sustave i obradbu informacija. Više o radionici pročitajte na DIRA 2022.

Sponzori i partneri radionice DIRA 2022 su: Byte Lab, Ericsson Nikola Tesla, KONČAR - Institut za elektrotehniku, Siemens d.d., Xylon, Hrvatska zajednica inovatora.

Autor: Željka Lučev Vasić
Popis obavijesti