Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


Diplomska radionica Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija (DIRA ZESOI) je godišnji skup koji okuplja diplomande, nastavnike te Gospodarski savjet ZESOI-ja kojeg čine iskusni profesionalci, direktori, članovi uprava, voditelji razvoja i inženjeri iz istaknutih poduzeća koja zapošljavaju inženjere FER-a. Svrha radionice je dati studentima priliku za prezentaciju svojih diplomskih radova te omogućiti interakciju s istaknutim gospodarstvenicima.

Ovogodišnja radionica, DIRA 2020, se održava virtualno u razdoblju od 10. do 17. srpnja 2020. Na radionici će biti predstavljeno 16 reprezentativnih diplomskih radova pod mentorstvom profesora sa ZESOI-ja. Studenti radove predstavljaju kroz 3-minutne prezentacije dostupne na YouTube kanalu radionice, te postere dostupne na poveznici. Tri najbolje predstavljena diplomska rada prema izboru članova Gospodarskog savjeta dobivaju nagrade industrijskih partnera (Ericsson Nikola Tesla, ByteLab, Xylon), a ostali studenti dobivaju priznanje za sudjelovanje na radionici. 

Pozivamo sve zainteresirane studente preddiplomskog i diplomskog studija da posjete radionicu i upoznaju se s nastavnicima i projektima koji se odvijaju na Zavodu za elektroničke sustave i obradbu informacija. Više o radionici pročitajte na DIRA 2020.

Autor: Željka Lučev Vasić
Popis obavijesti