Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


16. Simpozij industrijske elektronike (SINE 2019) održan je 29. ožujka u Heart By Lido u Zagrebu. Na godišnjem druženju zajednice inženjera, studenata, profesora i industrijskih partnera okupilo se oko 300 sudionika. Podijeljena su priznanja ZESOI za 30. godišnjicu diplomiranja kolegicama i kolegama: Andrei Bednjanec, Romani Bogut, Davorinu Frenežiru, Davorki Petrinović, Vlatki Tiljak Srna i Borisu Voščunu, te priznanje „alumni godine“ koje je dobio Matija Puškar, suosnivač i direktor ByteLab-a.

Kroz zanimljivu nagradu igru za studente i njihove partnere iz alumni zajednice provjerena su znanja o Zavodu i alatima za projektiranje elektroničkih sustava i tiskanih veza.

Uz DJ Ivana Hendiju, u zabavno programu nastupio je sjajan studentski tamburaški sastav.

Organizaciju SINE 2019 s brojnim inovacijama izveo je tim koji čine studenti Andrea Jelavić Šako, Filip Floreani, Karlo Siladi, Vesna Kuščević i Željka Mirosavljević, zatim Monika Ilić iz agencije Concorda, voditeljica ureda predstojnika Jasmina Zorko i predstojnik Vedran Bilas. Studenti – voditelji bili su Lucija Medić i Luka Posilović.

SINE 2019 održan je pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i u partnerstvu s 15 tehnoloških poduzeća.

Autor: Vedran Bilas
Popis obavijesti