Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


DIRA 2023 - 14. Diplomska radionica...

Na 14. Diplomskoj radionici ZESOI-ja DIRA 2023, koja se održava od 5. do 12. srpnja 2023. godine, predstavlja se 12 reprezentativnih diplomskih radova pod mentorstvom profesora sa ZESOI-ja. Studenti su radove predstavili kroz 3-minutne prezentacije dostupne na YouTube kanalu radionice i postere dostupne u repozitoriju na poveznici te izložene u auli Fakulteta, u prolazu između zgrada A i B. Tri najbolje predstavljena diplomska rada prema izboru članova Gospodarskog savjeta će dobiti nagrade industrijskih partnera.

Dodjela nagrada i priznanja studentima, uz kratke prezentacije tri najbolja studentska rada te govornika iz Gospodarskog savjeta održat će se u srijedu 12. srpnja 2023. godine u 11 sati u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Događaj će se snimati i uživo prenositi na YouTube kanalu DIRA ZESOI.

Pozivamo sve zainteresirane, a posebno studente preddiplomskog i diplomskog studija, da posjete radionicu i upoznaju se s nastavnicima i projektima koji se odvijaju na Zavodu za elektroničke sustave i obradbu informacija. Više o radionici pročitajte na DIRA 2023.

Sponzori i partneri radionice DIRA 2023 su: Byte Lab, Ericsson Nikola Tesla, KONČAR - Institut za elektrotehniku, Siemens d.d., Stype, Xylon, Hrvatska zajednica inovatora.

Autor: Željka Lučev Vasić
Popis obavijesti