Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


Na ovogodišnjoj 12. Diplomskoj radionici ZESOI-ja DIRA 2021 koja se održava od 8. do 14. srpnja 2021. predstavlja se 14 reprezentativnih diplomskih radova pod mentorstvom profesora sa ZESOI-ja. Studenti su radove predstavili kroz 3-minutne prezentacije dostupne na YouTube kanalu radionice i postere dostupne u repozitoriju na poveznici te izložene u auli Fakulteta, u prolazu između A i B zgrade. 

Dodjela nagrada i priznanja studentima, uz kratke prezentacije tri najbolja studentska rada će se održati u srijedu 14. srpnja 2021. u 11 sati u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva, za ograničeni broj sudionika. Osim studenata, kratka predavanja o tehnološkim i poslovnim izazovima će održati Josip Šanko (Xylon) i Tin Široki (GDi), naši studenti koji danas čine vrh tehnološke scene u Hrvatskoj. Događaj će se snimati i uživo prenositi na YouTube kanalu DIRA ZESOI te će tamo biti dostupan i po završetku radionice.

Program radionice DIRA 2021 je sljedeći:

11:00    Otvaranje radionice, predstojnik ZESOI-ja
11:10    Tehnološki i poslovni izazovi – Josip Šanko, Xylon
11:25    Prezentacije tri najbolje predstavljena diplomska rada
11:40    Tehnološki i poslovni izazovi – Tin Široki, GDi
11:55    Dodjela priznanja i nagrada

DIRA 2021 se održava u partnerstvu s poduzećima: Byte Lab, Ericsson Nikola Tesla, Končar, Siemens, Udruga inovatora Hrvatske, Xylon.

Autor: Željka Lučev Vasić
Popis obavijesti