Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


DIRA 2019 - 10. diplomska radionica...

Diplomska radionica Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija (DIRA ZESOI) je godišnji skup koji okuplja diplomande, nastavnike te Gospodarski savjet ZESOI-ja kojeg čine iskusni profesionalci, direktori, članovi uprava, voditelji razvoja i inženjeri iz istaknutih poduzeća koja zapošljavaju inženjere FER-a. Svrha radionice je dati studentima priliku za prezentaciju svojih diplomskih radova te omogućiti interakciju s istaknutim gospodarstvenicima. Ovogodišnja radionica, DIRA 2019, održat će se 11. lipnja 2019. godine. Prezentacije studentskih radova će započeti u 10:00 u Sivoj vijećnici,  a prezentacije uz postere u Galeriji u 12:00.

Pozivamo sve zainteresirane studente preddiplomskog i diplomskog studija da posjete radionicu i upoznaju se s nastavnicima i projektima koji se odvijaju na Zavodu za elektroničke sustave i obradbu informacija, te iskoriste priliku za ostvarivanje kontakata s članovima Gospodarskog savjeta ZESOI-ja. Sudjelovanje na radionici je besplatno te nije potrebna prethodna prijava.

Više o radionici pročitajte na DIRA 2019. Ugođaj s prošlogodišnje radionice možete pogledati u ovoj galeriji, a popis sudionika, nagrađenih radova te sve postere možete naći na stranici DIRA 2018.

Autor: Željka Lučev Vasić
Popis obavijesti