Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


Simpozij

 

Velika nam je čast najaviti da će se Simpozij industrijske elektrotehnike ove godine održati u petak 15. travnja s početkom u 19 sati u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom Velesajmu.

 Prva generacija inženjera diplomirala je na smjeru Industrijska elektronika (INE) na Elektrotehničkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu prije 30 godina pa nam je ove godine posebna želja na Simpoziju okupiti prvu generaciju INE, kolegice i kolege koji su diplomirali 1981. godine.

Odlukom kolegija Zavoda, kolegama koji su na prvom diplomskom roku u prvoj generaciji obranili diplomski rad na smjeru, Zavod će dodijeliti zlatne plakete INE.

Srebrna generacija, koje je diplomirala pred 25. godina, 1986. također je posebno pozvana na jubilarno okupljanje na Simpoziju. Odlukom kolegija Zavoda, diplomiranim inženjerima INE koji su diplomirali u 1986. g. bit će dodijeljene jubilarne povelje INE - 25.

Posebno pozivamo na okupljanje na SINE i inženjere koji su diplomirali pred 10. godina, 2001. godine. Odlukom kolegija Zavoda, diplomiranim inženjerima INE koji su diplomirali u 2001. g. bit će dodijeljene jubilarne povelje INE - 10.

 

Prijava na Simpozij je putem obrasca.

 

Detaljne informacije potražite na stranicama Simpozija ili kod tajnice Zavoda, gdje možete i potvrditi svoj dolazak.

Autor: Hrvoje Kalinić
Popis obavijesti