Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


Laboratorij za inteligentne senzorske sustave FER-a traži iskusnog istraživača (ž/m) u području digitalne obrade signala i strojnog učenja za sudjelovanje na projektu „SmartEC – Dijagnostički sustav za ispitivanje metodom vrtložnih struja“.

Cilj projekta je razvoj novih metoda i autonomnih algoritama obrade signala i strojnog učenja za detekciju i klasifikaciju promjena u metalnim zakrivljenim plošnim objektima u nuklearnoj i zrakoplovnoj industriji. 

Prijave za radno mjesto zaprimaju se do četvrtka, 25. veljače 2020. u 15 sati slanjem životopisa na adresu elektroničke pošte darko.vasic@fer.hr s naznakom projekta. Očekivani početak rada je 1. 3. 2021.

Nositelj projekta je INETEC – Institut za nuklearnu tehnologiju d.o.o., a projektni tim Fakulteta elektrotehnike i računarstva vodi izv. prof. dr. sc. Darko Vasić. Projekt je financiran u okviru programa dodjele bespovratnih sredstava za „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja – faza II“.

Nudimo:

  • Fleksibilno radno vrijeme s mogućnošću rada od doma,
  • Motivirajuću plaću,
  • Rad u iskusnom multidisciplinarnom timu znanstvenika i inženjera iz područja obrade signala, strojnog učenja, senzorske elektronike i ugradbenih računalnih sustava (computational sensing, embedded systems) i strojarstva.

Iskusni istraživač treba posjedovati više godina iskustva, poželjno u području digitalne obrade signala i strojnog učenja. 

Autor: Darko Vasić
Popis obavijesti