Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


Pozivaju se zainteresirani kandidati za oglašeno radno mjesto na projektu „Razvoj Greyp platforme za mikromobilnost - GMP“ da se prijave slanjem molbe koja uključuje životopis na e-mail: hrvoje.dzapo@fer.hr s naznakom naziva projekta i radnog mjesta.

Prijave za radna mjesta zaprimaju se do srijede 20. listopada 2021. u 12:00 sati, a više detalja o otvorenim pozicijama možete pročitati u nastavku obavijesti.

Mlađi istraživač (1 mjesto):

Mlađi istraživač treba posjedovati VŠS (FER ili slično) te teorijska i praktična znanja iz područja projektiranja elektroničkih sustava, antenskih sustava, visokofrekvencijske elektronike i radiokomunikacijskih tehnologija.

Opis poslova i zadataka mlađeg istraživača:

  • razvoj i projektiranje elektroničkih sustava i radiokomunikacijskih rješenja
  • izrada i testiranje prototipnih sustava
  • sudjelovanje u znanstvenom radu s visokim stupnjem samostalnosti u obavljanju istraživanja
  • obavljanje i drugih poslova iz djelokruga svoga rada koje određuje dekan, predstojnik zavoda i voditelj projekta

Prijavitelj projekta je tvrtka Greyp Bikes d.o.o. za proizvodnju električnih dvokotača, a projektni tim Fakulteta elektrotehnike i računarstva vodi izv. prof. dr. sc. Hrvoje Džapo. Cilj projekta je razvoj inovativne platforme za mikromobilnost – GMP kao jedinstvenog sustava u području mikromobilnosti koji će značajno pojednostavniti integraciju, ubrzati implementaciju novih rješenja te unaprijediti korisničko iskustvo vozila na električni pogon, a namijenjen je plasmanu na globalnom tržištu. Projekt je prijavljen i financiran u okviru trajno otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja - faza II“.

Autor: Hrvoje Džapo
Popis obavijesti