Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


Fakultet elektrotehnike i računarstva, zapošljava istraživača za rad na projektu

"Istraživanje i razvoj sustava za prepoznavanje umora i distrakcije vozača - DFDM", sufinanciranog od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Cilj projekta je razvoj inovativnog sustava za prepoznavanje umora i distrakcije vozača koji je spreman za komercijalizaciju na globalnom tržištu.

Prijave za radno mjesto zaprimaju se do srijede, 23. lipnja 2021. godine u 12 sati slanjem dokumentacije na adresu elektroničke pošte mario.cifrek@fer.hr, a očekivani početak rada je 25. lipnja 2021. godine.

Više detalja o otvorenoj poziciji možete pročitati u nastavku obavijesti.

Korisnik projekta je XYLON d.o.o., a projektni partneri su: Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektronike i računarstva te Sveučilište u Zagrebu Fakultet prometnih znanosti. Projekt traje do 31. siječnja 2022. godine.

Kandidat u trenutku prijave treba imati završen diplomski studij elektrotehnike i informacijske tehnologije. Također, kandidat treba imati iskustvo sudjelovanja u neuroznanstvenim laboratorijskim mjerenjima i samostalnom provođenju elektrofizioloških mjerenja te iskustvo u obradi i analizi biomedicinskih signala.

Kandidati trebaju priložiti sljedeću dokumentaciju:

  1. Pismo namjere/motivacijsko pismo
  2. Životopis
  3. Dokaz o stečenoj stručnoj spremi
Autor: Mario Cifrek
Popis obavijesti