Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


Uspješan SINE 2014!

Simpozij Industrijske elektronike (SINE), koji već tradicionalno organizira Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija (ZESOI), održan je u petak, 4. travnja u zagrebačkom hotelu Panorama Zagreb. Okupili su se sadašnji i bivši studenti, profesori te članovi Gospodarskog savjeta Zavoda.

Simpozij Industrijske elektronike održava se od 1982. godine, a dosad je okupio i povezao mnoge studente i alumnije Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.

Kao dokaz da se ZESOI ne zabavlja samo na Simpoziju možete pogledati ovdje:
https://www.youtube.com/watch?v=ZWpeAf8mYgo

Interes za ovim Simpozijem iz godine u godinu je sve veći što je pokazatelj dobrog, sustavnog i kontinuiranog rada Zavoda. Cilj Simpozija je na najbolji mogući način povezati studente, profesore i alumnije. „Najviše se ponosim time što su se naši mladi ljudi brzo zaposlili!“ istaknuo je Damir Seršić, predstojnik Zavoda. Okupljenima se obratio i Davor Petrinović, prodekan za nastavu Fakulteta elektrotehnike i računarstva, pohvalivši Simpozij i Zavod od strane Sveučilišta u Zagrebu, koje je ove godine pokrilo dio troškova Simpozija.

Poslije službenog dijela Simpozija, uslijedio je onaj neformalni dio u kojem su sudionike zabavljale studentice FER-a okupljene u vokalni sastav Rezonanca, te članovi Športskog plesnog kluba Optimus među kojima plešu i studenti Zavoda. Predstojnik Zavoda dodijelio je jubilarne povelje bivšim studentima koji su diplomirali 2004., 1989. i 1984. godine. U njihovo ime okupljenima se obratio Zvonimir Viduka, član Gospodarskog savjeta Zavoda. Na samom kraju održala se nagradna igra koja je imala za cilj povezati sadašnje i bivše studente Zavoda.

 

 

Autor: Damir Seršić
Popis obavijesti