Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


Održan Simpozij Industrijske...

Simpozij Industrijske elektronike (SINE), tradicionalno druženje alumnija i studenata u organizaciji Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija (ZESOI), održan je u petak, 7. travnja 2017. godine u hotelu Panorama Zagreb.

Kao i svake godine, Simpozij je okupio sadašnje i bivše studente, profesore, članove Gospodarskog savjeta Zavoda, te predstavnike tvrtki s kojima Zavod surađuje. Simpozij je otvorio predstojnik Zavoda prof. dr. sc. Mladen Vučić. U službenom dijelu programa predstojnik Zavoda je podijelio zahvale ovogodišnjim partnerima te dodijelio jubilarne povelje bivšim studentima koji su diplomirali prije 10, 25 i 30 godina.

U zabavnom dijelu programa nastupio je ženski vokalni sastav „Rezonanca“. Prof. dr. sc. Davor Petrinović sa suprugom Davorkom je i ove godine izveo plesnu točku. Nakon toga, prof. dr. sc. Dražen Jurišić izveo je solo nastup na harmonici, a potom je uslijedio vokalni nastup dijela Akademskog muškog zbora (AKMUZ) FER-a. Na kraju je održana nagradna igra koja je imala za cilj povezati sadašnje i bivše studente Zavoda.

Autor: Mladen Vučić
Popis obavijesti