Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija

Dobrodošli na stranice Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija.


Zadovoljstvo mi je obavijestiti vas da su od jučer 11. lipnja omogućene registracije za 17. Simpozij Industrijske elektronike (SINE2022) koji će se prema ranijoj najavi održati u petak 3. lipnja u restoranu Lido na Jarunu. Program počinje u 19 sati.
 
Pozivam vas da nam se u čim većem broju pridružite na tradicionalnom okupljanju i druženju inženjera, studenata, profesora i gostiju.
 
Cijena ulaznice za alumnije iznosi 300,00 kn, a cijena za studenti iznosi 175,00 kn, a mogu se platiti  (kreditna kartica ili transakcijski račun) preko službene web stranice SINE 2022 sine.zesoi.fer.hr.
 
Prvi krug registracija je otvoren do petka 20. svibnja pa zbog ograničenog broja sudionika,
osigurajte svoje sudjelovanje čim prije.

Više informacija pročitajte u nastavku obavijesti.

Vidimo se nakon dvogodišnje pauze na „pravom, živom“ SINE-u.😊
 
Srdačan pozdrav,
Davor Petrinović
za Organizacijski tim SINE2022
 
Iva Kurelja,
Viktorija Smlatić
Matija Kranjčec
Katarina Vodvarka,
Karla Salamun

Poveznica za registraciju će vas prebaciti na odabir tipa kotizacije, te će vam nakon popunjavanja registracijskih podataka o sudioniku biti ponuđene opcije za uplatu kotizacije (karticom ili transakcijskim računom). Upisani osobni podatci će nam i u narednim godinama olakšati kontakt, a to se prvenstveno odnosi na vašu privatnu e-mail adresu i LinkedIn profil ako ga posjedujete.
 
Kako smo na ovogodišnji skup pored studenata i alumnija pozvali i vrlo velik broj uzvanika i predstavnika partnerskih firmi, očekujem od članova Zavoda jednako tako visok odaziv na ovaj skup, da ne ispadne da na skupu jedino nedostaju domaćini.
 
Za plaćanje ulaznica s kartica projekata, molim javite se Jasmini a ona će od vas zatražiti eventualne dodatne podatke koji su nam potrebni za pripremu akreditacijskih materijala.
 

Autor: Davor Petrinović
Popis obavijesti